المقادير :
1 ك فراخ بانيه مقطعة الي شرائح
ربع كيلو مشروم
ليمون
1 فلفل رومي اصفر
1فلفل رومى اخضر
1 فلفل احمر رومى
1 كوب زبادى
1 بصلة كبيرة مقطعة شرائح
ملح+فلفل+بابريكا+جوزة الطيب+ليمون+خل+توابل فراخ
ماء بصلة
الطريقة :
تغسل الفراخ جيدا وتصفي ثم تتبل بالتوابل والزبادى وماء البصل والليمون وتترك جانبا لمدة لاتقل عن ساعتين
ثم تشوح في قليل من الزيت وتترك الي ان تنضج
في طاسة اخرى يشوح البصل والمشروم والفلفل الالوان وتتبل بالملح والفلفل الي ان تدبل ثم تضاف الي الفراخ وتقلب جيدا الى ان يتجانسوا ثم تقدم
وبالهنا والشفا
من فضلك اضغط الاعلان
جزاكم الله خيرا
👇👇👇
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق