المقادير :
صدور فراخ مقطعة مكعبات
فلفل اخضر واحمر واصفر مقطع الى مكعبات
مشروم
بطاطس مقطعة الى مكعبات ومسلوقة نصف سلقة
طماطم مقطعة الى مكعبات
2 ملعقة زيت زيتون
2 ملعقة صويا صوص (لدهن الفراخ)
مقادير التتبيلة :
ملح _فلفل_ليمون _خل _بابريكا_بهارات فراخ
1 كوب زبادى
1 كوب لبن تكفي لتغطية كمية الفراخ
الطريقة :
توضع الاعواد الخشبية في الزيت لمدة 10 ق قبل الاستخدام
تتبل الفراخ جيدا ويفضل ان تترك لمدة طويلة في الثلاجة
ثم توضع الفراخ في الاعواد الخشب مع البطاطس والفلفل والطماطم والمشروم ثم توضع على الشواية الي ان تنضج مع
التقليب من وقت الي اخر مع دهن الفراخ من وقت الي اخر بخليط من زيت الزيتون والصويا صوص .
بالهنا والشفا
من فضلك اضغط الاعلان
جزاكم الله خيرا
👇👇👇
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق