مقادير المارينج:
عدد 4 بياض بيض
1 كوب سكر
رشه ملح
مقادير الحشوه
فريش كريم مخفوقه
كريز منزوع النوي
قطع شيكولاته للتزيين
الطريقة:
يخفق بياض البيض علي سرعه متوسطه الي ان تتكون فقاعات ثم نزيد من السرعه مع اضافه السكر و الملح علي دفعات الي ان يتضاعف الحجم
يفرد في صاج مفروش بورق الزبده و يدخل فرن مسبق التسخين علي درجه حراره 160 لمده 15 دقيقه الي ان يصبح دهبي فاتح اللون
يقلب علي ورقه زبده اخري علي الرخامه مرشوشه ب سكر بودره فور خروجه ثم توضع الكريمه و الكريزو يلف رول بواسطه ورق الزبده و تترك لده نصف ساعه ثم تزين بالكريمه و قطع الشيكولاته عند التقديم
و بالهنا و الشفا
من فضلك اضغط الاعلان
جزاكم الله خيرا
👇👇👇
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق