طريقة عمل تشيكن رول
فرخه كامله مخليه زي المنديل تغسل جيدا
تتبل بالملح والفلفل والخل و الليمون و جوزة الطيب و البابريكا و اللبن و الزبادي و البصل و الصويا صوص
وتترك ليله كامله في الثلاجه
و تحشي اي حشوه ( انا حشيتها ارز و حمص وعصاج )
وتلف زى الرول وتربط بخيط الدباره وتلف في الفويل زي البونبون اربع طبقات (عشان ميدخلهاش مياه)
ثم تسلق لمدة ساعة الى ان تنضج ثم توضع فى الفرن تحمر
وبالهنا والشفا.
من فضلك اضغط الاعلان
جزاكم الله خيرا
👇👇👇
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق