المقادير :
نصف كيلو بانيه.
ملح .فلفل .كمون.شطه حمرا. زعتر.بقسماط
.2 بيضة.سمسم
الطريقة :
نغسل البانيه كويس ونضرب البيض بالشوكه ونضيف عليه الملح والفلفل والكمون والزعتر والشطة
نضيف عليه البيض البانيه ونسيبه من ربع لنصف ساعه في التلاجه ونخرجه على البقسماط واحده واحده مع الضغط عليه بيدك على قطعة البانيه ثم يوضع في التلاجه عشر دقايق .
وفي زيت غزير تقليها لحد اما تطلع باللون الدهبي ده وبالف هنا وشفا .
من فضلك اضغط الاعلان
جزاكم الله خيرا
👇👇👇
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق